Izrada predmeta od žice po meri

Upotrebom mašinskog savijanja žice u mogućnosti smo da izrađujemo razne oblike, ramove, konstrukcije, gotove predmete ili delove predmeta od žice za dalju obradu.

Krajnji proizvodi su sastavljeni od punktovane ili zavarene svetlovučene čelične žice i kvalitetno plastificirani u odabrane boje u cilju površinske zaštite žice i estetskog efekta.

Na upit u dizajn gotovog žičanog proizvoda možemo ugraditi elemente od lima, flaha i čeličnih cevi. Izradu predmeta vršimo i od pocinkovane žice koja je u startu zaštićena od korozije i spoljašnjih uticaja slojem cinka i ima tipičan srebrnasti sjaj.

Mašinsko savijanje vršimo pretežno u opsegu debljine žice od 2mm – 5 mm, a za žice tanje ili deblje od navedenog opsega možete nam poslati poseban upit o mogućnosti izrade.

Za izradu predmeta po Vašoj meri potrebno je da nam predstavite tačne dimenzije predmeta, tehnički crtež, sliku ili uzorak postojećeg predmeta.

Primeri naših radova: kuke za kačenje, kukice za proizvode i cene, zidni ramovi i držači, podni i stoni stalci i držači, mreže, korpe, police, gabioni, konstrukcije za cvetne i dekorativne aranžmane, delovi za rasvetu, abažuri od žice, delovi za nameštaj, baštenske konstrukcije, podupirači za biljke, držači saksija i žardinjera, i još mnogo toga.

Za zahteve, konsultacije i informacije kontakirajte nas na:
malinaart@lampone.rs
0212280100
063506413